Waarom bedrijven kiezen voor Livalos

Wyckrent doet al enkele jaren beroep op de diensten van Livalos. We vroegen zaakvoerder Jonas Wyckstandt in een kort interview waarom zijn bedrijf voor Livalos koos.

...
Maarten De Block

Dag Jonas, kan je jezelf even voorstellen?

Ik ben zaakvoerder van Wyckrent, dat professionele machines verhuurt voor de bouwsector, tuinbouw en industrie in West- en Oost-Vlaanderen. We onderscheiden ons door een ruim aanbod aan goed onderhouden machines en een flexibele dienstverlening.

Zijn jullie al lang klant bij Livalos?

Ja, wij doen beroep op jullie diensten sinds 2017. Sindsdien beheren wij het aanbod op de website volledig zelf.


"Nieuwe machines kunnen we gemakkelijk zelf toevoegen met wat tekst en een foto, zodat klanten op elk moment een volledig en up-to-date overzicht hebben."


Wat is jullie ervaring met Livalos?

Goed, onze website is sinds 2017 een belangrijke tool binnen ons bedrijf. Samen met een medewerker van Livalos hebben we een online reserveringsformulier gemaakt. Hierdoor komen de aanvragen van klanten op een gestructureerde manier binnen en beschikken we meteen over alle informatie. Zelfs na een telefonisch contact of op de werf verwijzen we klanten altijd door naar de website om hun aanvraag online te doen. De website bespaart ons heel wat tijd.

Waarom zou jij Livalos aanraden aan andere ondernemers?

Wij vinden de websites van Livalos makkelijk in gebruik. Nieuwe machines kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk zelf toevoegen met wat tekst en een foto, zodat klanten op elk moment een volledig en up-to-date overzicht hebben.

Contact

Spreek een expert

Vrijblijvend kennismaken? Bezorg ons jouw gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk!