Waarom ondernemers kiezen voor Livalos

Bram Bossuyt is zelfstandig ondernemer. Enkele jaren geleden liet hij z'n website maken door Livalos. We vroegen hem in een kort interview waarom hij voor Livalos koos.

...
Maarten De Block

Dag Bram, kan je jezelf even voorstellen?

Zeker, mijn naam is Bram Bossuyt. Ik ben zelfstandig aannemer in Izegem en nam het familiebedrijf over van mijn vader. Ik plaats, renoveer en herstel massieve en halfmassieve parketvloeren. Het gebruik van kwalitatieve materialen en een professionele plaatsing en afwerking zijn mijn grootste troeven.

Ben je al lang klant bij Livalos?

Ja, ik denk dat ik klant ben sinds 2016. Toen hebben jullie de eerste versie van mijn website gemaakt. In 2020 liet ik een nieuw logo ontwerpen en hebben jullie de huisstijl van de website herwerkt.


“Bovendien krijg ik regelmatig te horen van nieuwe klanten dat ze mij hebben gevonden via Google. En daar gaat het tenslotte toch om.”


Wat is jouw ervaring met Livalos?

Ik ben niet vertrouwd met alles wat digitaal en online is en ik heb er ook de tijd niet voor. Livalos hielp me om snel een mooie website op te zetten die steeds up-to-date is, zonder dat ik er zelf veel moet mee bezig zijn. Af en toe voeg ik foto’s toe van realisaties en dat gaat heel vlot. Het systeem wijst zichzelf uit. Bovendien krijg ik regelmatig te horen van nieuwe klanten dat ze mij hebben gevonden via Google. En daar gaat het tenslotte toch om.

Waarom zou jij Livalos aanraden aan andere ondernemers?

  • Ik vind het een betaalbare oplossing.

  • De software wijst zichzelf uit, ik kan mijn website zelf aanpassen.

  • Ik kan jullie steeds bellen of mailen met mijn vragen.

Contact

Spreek een expert

Vrijblijvend kennismaken? Bezorg ons jouw gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk!