Waarom organisaties kiezen voor Livalos

Enkele jaren geleden liet Wisl haar website maken door Livalos. We vroegen bestuurder Mario Verhulst in een kort interview waarom z'n organisatie voor Livalos koos.

...
Maarten De Block

Dag Mario, kan je jezelf even voorstellen?

Graag, mijn naam is Mario Verhulst, bestuurder bij Wisl. Bij Wisl helpen we mensen slagen in hun missie, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Dat doen we aan de hand van begeleiding, zowel individueel als in groep, opleidingen en workshops. Daarnaast is Wisl een lerend netwerk, waar ondernemers bij elkaar terecht kunnen om ervaringen uit te wisselen.


“Als bestuurder van Wisl koos ik voor Livalos, omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs.”


Zijn jullie al lang klant bij Livalos?

Ja, ik denk sinds begin 2019.

Wat is jouw ervaring met Livalos?

We merkten dat heel wat starters die bij ons langs kwamen, aarzelden om te investeren in een website. Terwijl dat als startende ondernemer net cruciaal is. Zelf hadden we erg goede ervaringen met Livalos. Dus besloten we om een opleiding aan te bieden, waarbij we ondernemers leren hoe ze met het Livalos platform snel en eenvoudig een professionele en betaalbare website kunnen opzetten.

Ook voor Wisl betekent Livalos een grote meerwaarde. Dankzij de vaste structuur en het erg gebruiksvriendelijke CMS-systeem kunnen we gemakkelijk nieuwe opleidingen en workshops toevoegen, zodat ons aanbod op elk moment up-to-date is.

Waarom zou jij Livalos aanraden aan andere organisaties?

Als bestuurder van Wisl koos ik voor Livalos, omdat het dé oplossing is om snel en eenvoudig een professionele website op te zetten tegen een betaalbare prijs. Zowel voor ons eigen organisatie als voor onze leden is het een enorm grote meerwaarde.

Contact

Spreek een expert

Vrijblijvend kennismaken? Bezorg ons jouw gegevens, we contacteren je zo snel mogelijk!